tirsdag den 14. august 2007

Dag 12

En lidt hård dag at komme igennem, nåede kvoten, men heller ikke mere. Havde besøg til klokken næsten 12, og så skal der altså kul på for at være færdig til klokken 15.

Fik taget hul på kapitel 4, den sidste af de indledende "begivenheder", hvor en kendt erhversmand bliver myrdet af en iskold lejemorder.

Jeg er lidt spændt på hvordan det bliver at komme i gang med hovedhistorien, også fordi jeg kun har en ret løs ide om strukturen og om hvad der skal ske. Det vil måske være en god investering at tage en tænkedag, få arbejdet mit synopsis ud i lidt flere detaljer. Men på den anden side: Det må ikke gå i stå! Præmissen for projektet er, at ordene skal flyde i en lind strøm. Så må det briste eller bære.

2 kommentarer:

Bjarke sagde ...

Hey LilleFar!
Det lyder til, at det hele glider som det skal.

May the devil be on your back chasing you.

Mexican love,

Bjarke-D.

Anonym sagde ...

Hej!

Spændende projekt. Hvad med at tage lidt af det du skriver om med i bloggen, så man kan følge ordentligt med i stedet for bare at se, at du har skrevet 1600 ord? Du kunne fx skitsere, hvad du har skrevet om den dag, forkortet til måske 2-5 linier - og så ind imellem bringe en side fra historien.